image75Skal man få skikkelig julestemning, bør man gå på konsert med Hanne Krogh. Her gjøre vi plaktabilde til konsertene hennes. Super dame, som skaper super stemning!!!

image76

image77
image70Jeg har hørt mye om slankepress i bransjen...Men på mine shoot skal alle være glade og spise hva de vil! Denne gangen er det uansett fokus på hår. Modellene Ragni-Marie, Maja, Lina og AG på hår / sminke. Lykke til AG !!!

image71

image73

image74


image65Tilbake i studio for å fotografere vår kommende sangstjerne Elisabet Carew. På sminke har vi selvfølgelig AG, stayling Amar og to gode hjelpere Remy og Jannicke. Har fått høre en liten smakbit av musikken...Dere kan glede dere!!!

image66

image67

image68

image69
image60Her skal vi lage en plakat til Winter Wonderland oppsettningen. Ett heltøft show med Vegard og Håvard, som skal smelte publikum med sin lekre  "lånte" kropp av Ann Elise. Må bare sees !!!

image61

image63

image64

 
image58
Når jeg har fri en søndag, tar jeg med meg AG ( sminke ), en modell og drar på søndagstur....

image59
image54

En ny runde med Maria Arredondo. Denne gangen fotografere vi på location. Vegard står for staylingen og AG for sminke. En fantastisk kjole på et fantastsik menneske....Kan det bli mer perfekt!

image55

image56

image57

hits